Wat wil jij weten over communiceren?

 

Beste …ouder,

Welkom als bezoeker van dit gezinscommunicatie blog.

Het is mijn bedoeling om hier regelmatig informatie met je te delen waar jij iets aan hebt als het gaat om de communicatie in jouw gezin. Dat is het gebied waar ik het meeste over te melden heb, waar de trainingen over gaan en waar, denk ik veel winst te behalen is als het gaat over plezier, samenwerking en harmonie in je gezin.

‘Wat onze kinderen doen hebben we niet altijd in de hand, maar hoe we er met hen over praten wel’. Door communicatie kunnen we de relatie maken en breken.

communicerenDoor middel van communicatie kunnen we de verbinding behouden of herstellen.
Ik denk dat ieder van ons een steentje bij kan dragen aan een betere wereld door in het gezin te werken aan wederzijds respect, samenwerking en luister naar elkaar. Nu heb ik ook de behoefte om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen die jij als lezer mogelijk hebt.

Daarom wil ik je uitnodigen in het commentaarveld hieronder open te zijn over de onderwerpen die jij graag besproken wil zien. Ik stel een lijst samen en ga wanneer mogelijk op de onderwerpen in.

Wat ook kan is dat je situaties schetst waar je tegenaan loopt. Ze zullen altijd zonder vermelding van naam behandeld worden.

Situaties waar je tegenaan loopt kunnen veel leerstof opleveren, Niet alleen voor jou maar ook voor andere ouders die, geloof me, ook tegen dezelfde zaken aanlopen. Ik ga er een leerzaam blog van maken waar ouders van elkaar, met elkaar en voor elkaar kunnen leren.

De trouwe deelnemer wil ik bedanken.
Elk commentaar levert je een punt op.
Bij 25 punten kun je gratis deelnemen aan Drialoog.
Bij 50 punten kun je gratis deelnemen aan Babylon.
Bij 100 punten krijg 50% korting op de Gordontraining

Doe je ook mee?!
Een reactie, een vraag of een voorbeeld, ze zijn welkom. Druk op het ´knopje reageer´.

Wil je vrienden attenderen op dit blog?! 

Stuur ‘m dan door via facebook en twitter.

Groetjes Maria

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Speak Your Mind

*