Ezel-coaching

 

Ezels zijn intelligente, nieuwsgierige dieren die van nature in een kudde leven. Ze houden van gezelschap en stemmen non-verbaal af op de dieren (of mensen) in hun nabijheid. Wij mensen doen dat ook, al zijn we ons daar soms wat minder van bewust. Door de oplettendheid van de ezel houdt hij, tijdens de samenwerking, de mens als het ware een spiegel voor als het gaat om non-verbale communicatie. Door eenvoudige opdrachten kun je ervaren welke invloed je hebt (of kunt hebben) op je omgeving. Op welke manier neem jij de leiding? Wat zien anderen van je? Tijdens het op stap zijn met een ezel kun je merken hoe een verandering van je eigen gedrag, het gedrag van mensen uit je omgeving verandert!

Het werken met Ezels gebruik ik als middel tijdens de trainingen. ezelcaoching man bijt hond
De activiteit beslaat een dagdeel. Hierin zit het werken met de Ezel en het bekijken van de video. Deze activiteit is los te boeken en ook geschikt als werkvorm binnen trainingen of therapie.

https://www.manbijthond.nl/fragmenten/ezeltherapie-geeft-inzicht-problemen

Reacties van deelnemers

Bedankt voor de super leuke en leerzame ezel-workshop van vandaag. Patricia (7-3-2015)

Ik ben blij dat ik deze uitdaging aan ben gegaan en zoveel meer inzicht heb gekregen in mijzelf. Heel erg bedankt! Lydia (7-3-2015)

Bekijk de reactie van Inez: https://youtu.be/e3mlUWm9Ki8

De reactie van Annelies is: https://youtu.be/aSjPepRMc1Q

Wat Desiree zegt over de ezeltraining: https://youtu.be/W6cf23P14oI

Voor meer informatie of contact.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin