Babylon

Babylon
Heb jij ook weleens het gevoel dat je op een totaal andere golflengte zit als kind of partner?  Mensen, volwassenen en kinderen, gebruiken nl  verschillende manieren om elkaar duidelijk te maken wat ze willen of ergens wat van vinden. Er zijn verschillende  stijlen van communiceren. De verbale en non verbale communicatie zijn misschien bekend. De Babylon methode gaat een stap verder, je gaat ervaren hoe je anderen beter kunt bereiken, in actie kunt krijgen, beter kunt motiveren.  Je krijgt vaardigheden om meer effect uit je communicatie met je kinderen te halen.
Communicatie is een vaardigheid die je kunt leren. uitnodigende communicatie is een handreikingEen goede communicatie is een belangrijke vaardigheid om de kwaliteit van leven in je gezin te verbeteren. In de Babylontraining krijg je inzicht in je manier van communiceren en kom je te weten hoe anderen jouw communicatie ervaren. Kennis is macht in deze, want als je weet waar de kracht van je communicatie ligt en hoe je bij de ander aan kunt sluiten kun je verbeteren of een ‘handreiking’ doen. Minder conflicten en minder misverstanden willen we per slot van rekening toch allemaal.

 De Babylon-training geeft je de eerste stappen naar de verbinding met je gezinsleden. Samen met andere ouders krijg je zicht op de manier waarop jij je uit en hoe jij je aan de omgeving presenteert. Waar het nog meer om gaat is dat je gaat herkennen hoe je de aansluiting bij je gezinsleden kunt vinden. Hoe krijg je ze in actie.? Hoe motiveer je ze en hoe kun je ze complimenteren?

Training van drie dagdelen.

Maandag 14-21-28 sept 2015

Voor meer informatie of contact

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin